Arutelu:Elektrirong

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Aga kas klassivagunitest koostatud rong, mida veab (või tõukab) elektrivedur, pole eletrirong? Siin tuleks hoopis kirjutada, et elektrirong on reisirong, mis koosneb haakevagunitest, mootorvagunitest ja juhtvagunitest ja mille elektriseadmestik ja veomootorid on paigutatud vagunitesse eriruumidesse, vagunite alla ja katustele (st puudub vedur). Eestis on viimasel ajal sõitnud ja sõidavad elektrirongud ER1, ER2, ER12 (Läti) ja ET2 (Venemaa).

Iga inimene võib Vikipeediasse kirjutada. Sina saad ka aidata seda artiklit paremaks teha. Palun paranda ja täienda. --Epp 27. detsember 2008, kell 22:31 (UTC)


Kategooria peaks tegema siiski keegi, kes teemat valdab, mitte nii et satud kogemata peale ja siis parandad. Elektrirongist veel, et vooluvõtukaabli asemel võib olla ka nn 3 relss.
Vaata korra ringi, meil on siin heal juhul paarkümmend inimest. Pime juhus oleks, kui keegi neist juhtuks rongiasjandust valdama. Sa oled väga teretulnud asja parandama. --Epp 27. detsember 2008, kell 22:36 (UTC)

Vene vikilink on põhimõtteliselt õige, aga inglise oma paistab küll vale olevat. Teistesse tuleb veel süveneda. Andres 28. detsember 2008, kell 08:39 (UTC)


Tuleks linkida raudteedele või raudteelõikudele, mitte algus- ja lõppjaamadele. Andres 21. märts 2010, kell 00:57 (EET)[vasta]