Arutelu:Misantroop

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Kas tuleks teha artikkel üldmõiste kohta? Andres 17. august 2008, kell 17:47 (UTC)

Jah, kindlasti tuleks. Praegune variant ei sobi. Sama tase oleks, kui saaksime teada wiki lehelt President, et "President on Pauligi kohv". Gilbert-gm 20. veebruar 2010, kell 21:45 (UTC)

Küsimus on lihtsalt selles, kas misantroobi kohta saab teha entsüklopeedilise artikli või on see ainult sõnaraamatu teema. Mida Sa sellesse artiklisse kirjutaksid? Andres 21. veebruar 2010, kell 07:06 (UTC)
Vaatan ka, et intervikid peavad silmas üldmõistet ning on seega valed. Pakun, et misantroobi käsitlus võiks olla artiklis Misantroopia ning siin võiks alguses olla täpsustusmärkus. Andres 21. veebruar 2010, kell 07:09 (UTC)
Võib muidugi teha artikli ka misantroobi kohta eraldi, aga pole kindel, kas sellel on mõtet. Võib teha ka nii, et siin on ümbersuunamine misantroopiale ning sealt läheks täpsustusmärkus näidendi juurde. Aga kõik need variandid saavad teostuda alles siis, kui kirjutatakse artikkel "Misantroop" või "Misantroopia". Andres 21. veebruar 2010, kell 07:15 (UTC)
Olen nõus. Vaja oleks luua artikkel Misantroopia ja siduda Misantroop õigete intervikidega (Kas ma saan õigesti aru - intervikideks nimetad samu artikkleid teistes keeltes?). Praegu on inglisekeelne "Misanthropy" seotud eestikeelse artikkliga "Misantroop", mis ei räägi mitte misantroopiast vaid Molière komöödiast. Omavahel on seotud erinevad asjad. Gilbert-gm 21. veebruar 2010, kell 12:15 (UTC)
Teen siis vajalikud muudatused, aga artiklit misantroopiast ma praegu kirjutama ei hakka.
Intervikide all pidasin silmas neid linke, mis viivad samateemaliste artiklite juurde teistes keeltes. Andres 21. veebruar 2010, kell 14:43 (UTC)