Arutelu:Oskar Kuningas

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Tere, Metsavend. Kust Sa võsid, et Kuningas s ü n d i s Lavil? --Vikker 17. mai 2009, kell 12:12 (UTC)

EE 14 Eesti elulugude järgi sündis ta Kilingi vallas Lavi külas; Eesti kirjarahva leksikonis on kirjas, et ta sündis Lavi koolimajas. --Epp 17. mai 2009, kell 13:13 (UTC)

1. Jäägu nii. Biograafilises baasis on ka mainitud kooli. Sa sekkusid oma parandustega kirjutamise ajal ja tekkis segadus. 2. Praegu jääb see kirjutis nii nagu on, hiljem tuleb täiendada. --Vikker 17. mai 2009, kell 13:31 (UTC)

Mina pole kuhugi sekkunud. Aga tahtsin öelda, et minu meelest peaks kirjutama (nii siin kui ka mujal) täislausetega ja andmebaaside otsingutulemuste välislinkideks lisamise asemel võiks neis kirjas olevad asjad artiklisse panna. --Epp 17. mai 2009, kell 14:01 (UTC)
1. Täislausete asjas olen Sinuga põhimõtteliselt sama meelt, ehkki Vikipeedias on leida igasuguseid ütlemisviise. 2. Minu märkus sekkumise kohta oli Metsavennale seletuseks. See oli ju ikka tema, mitte Sina, kes parajasti liivakastis mängimise ajal midagi muutis. Kirjutamise ajal tuli teise kasutaja tehtud muutuste kohta teade ja tekkis kaks kasti. Võib-olla see igaühe mõtteid segi ei löö, aga minul lõi. Küllap see on paratamatus, et sellised asju juhtub. 3. Otsinguandmed võiksid välislingidena niikaua olemas olla, kuni andmed sealt artiklisse satuvad. Võib need lingid muidugi ka arutlusossa panna. See säästab aega, ja ei pea iga kord uuesti hakkama sama andmebaasi otsima hakkama. --Vikker 18. mai 2009, kell 05:42 (UTC)
  • Oskar Kuninga kirjutatud ja tõlgitud raamatuid [[1]] Raamatukoi
  • Raamatute ja artiklite andmebaas [2] ESTER

Tõstsin kaks linki siia. ISIK jääb paika. --Vikker 18. mai 2009, kell 05:50 (UTC)

1. Kõik kirjutajad ei tea, et tuleb täislausetega kirjutada. Vajaduse korral tuleb toimetada.
2. Me nimetame seda redigeerimiskonfliktiks. Sel juhul tuleb hoolikalt järgida ilmuvat teadet. Kui oled ise teinud palju parandusi eri kohtades, siis salvesta kõigepealt oma tekst ja siis vaata, mis muudatusi teine kasutaja on teinud, ning taasta need vajaduse korral.
3. Arutelulehel need lingid ei häiri. Aga palun mitte neid massiliselt panna, vaid ainult nende artiklite juurde, mis parajasti käsil. Andres 18. mai 2009, kell 07:38 (UTC)