Arutelu:Texas

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Mida see tähendab, et Texas on suuruselt teine USA osariik rahvastiku poolest?

Riikide haldusüksuste kohta käivad artiklid tuleks vormistada nii nagu näiteks Donetski oblast. Siim 19:26, 2 Jan 2005 (UTC)

Kulla Siim, Teksas on rahvaarvult suuruselt teine osariiki USAs Kalifornia järel. Esimese järgu oblastist või muust haldusüksusest ei ole siinkohal võimalik rääkida, kuna on juba mainitud "osariik". Vikipeedia ja Wikipedia peaks olema avatud kõigile...

Ma pean silmas vormistust mitte seda, et Texase osariik tuleks oblastiks ümber nimetada. Vikipeedia ongi avatud kõigile, kuid tegemist on entsüklopeediaga, mis tähendab seda, et iga artikkel võib sattuda halastamatu kriitika alla. Ma ju ei keela sul Vikipeediasse kirjutamist, vaid üritan lihtsalt suunata, et Vikipeediast meie ühiste jõupingutuste tulemusena saaks mahukaim ja ideaalis ka kvaliteetseim eestkeelne entsüklopeedia. Siim 21:02, 2 Jan 2005 (UTC)

See on täpselt minu mõte - et seda mahukamaks teha ning pidevalt uut informatsiooni lisada...

Lisaks kvantiteedile võiks silmas pidada ka kvaliteeti. Et Texas on rahvaarvult osariikide seas teisel kohal, on muidugi tore. Samas tuleb ära märkida ka selle teabe allikas. Priitp 22:52, 2 Jan 2005 (UTC)

Wikipedia inglisekeelne variant on ise juba allikaks. Nii et kuhu tuleks Wikipedia kui allikas eestikeelsesse versiooni kirjutada? Ma ei näe Baffini saare sisestusel kusagil allika märget. Miks on Eesti Vikipedia entsüklopeedia siis nii ebakorrapäraselt kirjutatud?

Ma ei tea, mida Priitp allika all silmas pidas. Me üldiselt ei järgi teaduslikes artiklites kasutatavat viitamise süsteemi. Ma arvan, et antud juhul pole vaja märkida, kust see info on võetud. Kasutatud kirjanduse ja välislinkide jaoks on küll eraldi alajaotused artiklites. Vaata Vikipeedia:Vikipeedia reeglid. Siim 23:44, 2 Jan 2005 (UTC)

| elanikke = 24 782 300 (2009) --Epp 14. jaanuar 2011, kell 00:48 (EET)[vasta]